23 Aralık 2009 Çarşamba

Made by Özlem AKIN...





Kendini sanatsal mücadeleye adamış, 23 yaşında ve hayatı öylesine yaşamak yerine üreterek, dolu dolu yaşamayı tercih etmiş bir kişinin varlığından haberdar olarak keyfinize keyif katabilirsiniz.




Yaptıkları görülmeye, kendisi ise takdir edilmeye değer… Sitesini ziyaret ettiğinizde yüzünüzde oluşacak tebessümün garantisini şimdiden verebilirim. Ayrıca bunlara bakmakla yetinmeyip aynı zamanda sahibi de olabilirsiniz. Hatta kendinizi ufacık boyutlarda görebilme lüksünü de size sunuyor… Sevdiklerinizi muhteşem bir süprizle şaşırtmak isterseniz, Özlem AKIN size bu konuda eminim yardımcı olacaktır. 

Çalışmalarını Pasajdan ve Etsy’den satışa sunuyor… 



Dünyada, kukla konusunda önemli bir yere sahip olan ülkelerin başında gelen Çek Cumhuriyeti’nde yaşayan  Özlem AKIN’ın kendi anlatımıyla, yaptığı çalışmalardan size birkaç örnek sunalım ki diğer çalışmalarını görmek için merak duygusunu bünyenize yapıştırıp düşün internet sayfalarının adres satırlarına…


Özlem AKIN'ın Kuklalarından...


Özlem AKIN: Bu çiftimiz de yine tel iskeletler ve polimer kil (farketmeyenler ya da tam tersine farkedenler icin gelsin bu parantez içi açiklaması da; modurit yerine polimer kil diyorum artik. baska seyler olduklarindan degil yani, ha modurit ha polimer kil. hatta evvelce mass dedigim sey de bu modurit'in [nam-i diger polimer kil] ta kendisi. neyse) marifetiyle yapıldılar. Dirsek, omuz bel, kalca ve diz eklemlerinden hareket edebiliyor (beyefendinin ayak bilekleri de hareket kapasitesi dahilinde), kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar. 20 cm civarındalar aynı zamanda..



Kuklaları yapılan çift...




 


Bana sorarsanız merakınıza yenilin ve bir an önce http://madebyozlemakin.blogspot.com/ adresini vakit kaybetmeden ziyaret edin...

Selam ve sevgilerimle...
Methods









0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More