29 Aralık 2009 Salı

Gittik, gördük ve beğendik; www.pazarilla.com...


 www.pazarilla.com, Aytaç ZEREN’in pazarlama-iletişim-inovasyon üzerine bilgi, deneyim ve gözlemlerini kurgusal bir mantıkla takipçilerine sunduğu güncel bir site… Daha çok yeni bir oluşum olması da dikkati çeken bir diğer nokta.


Site genel yapısı ile oldukça sade, gözü yormayan ve minimal bir görünüme sahip. İnsan, site de dolaşırken huzura eş değer bir hissiyata kapılıyor; tabir-i caizse...

Halk kütüphanesinde ki ansiklopedilerin bulunduğu raflar gibi dizi dizi; düzenli…

İçerik olaraksa; ziyadesiyle güncel ve ilgi çekici konulara değinilmiş. Bu bence artı bir puan... Hemen hemen hepimizin günlük hayatta mutlaka denk geldiği soru işaretlerinin, cevaplarını bulabileceğiniz bir adres.

Aytaç ZEREN’in kendi deyimiyle bu bir blog projesi.
…Ve ekliyor;

Birincil hedefim, bilgi birikimimi ve zaman içinde oluşan bilgilerimi, özgün ve yalın bir anlatımla insanlarla paylaşmaktır. İçerik özgünlüğüne ve kaynak göstermeye büyük önem veriyorum.

İkincil hedefim, gelecekte ilgili konularda uzman veya bu konularda çalışan insanlardan kurulu bir özgür yazarlar topluluğu oluşturmaktır.

Şimdilik kişisel bir blog projesi olan www.pazarilla.com'a gelecekte yazarlar kabul etmeyi düşünüyorum. Ortaya bir iddia ile çıkmak için de, ortaya birşey koymak gerektiği bilinciyle, ilk içeriği oluşturuyorum. Gelecekteki ütopyam ise, pazarilla.com'un sektörde söz sahibi, özgür yazarlar topluluğu haline dönüşmesi ve bir sonaki aşamada ise globalleşmesidir.

Kendine belirlediği bu süreç planında onunla beraber sorumlulukları üstlenebilecek ekip arkadaşlarına da kapılarını sonuna kadar açıyor. Bu konuda ki her türlü paylaşım onun için dikkate değer…

Sizde Aytaç ZEREN’e ve ideallerine gözucuyla da olsa tanıklık etmek isterseniz işte size bir fırsat! www.pazarilla.com sizi bekliyor…


Selam ve sevgilerimle…
Methods

2 yorum:

Adsız dedi ki...

blogun fikri ve anlatımız güzel...

takipteyim selamlar...

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim...
:))

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More